Žiť zdravšie znamená žiť lepšie.

DARUJTE (nielen) SVOJIM BLÍZKYM NA VIANOCE ZDRAVIE

VIANOČNÉ BALÍČKY VIANUTRA


Vianoce sú za rohom a stále si lámete hlavu s darčekmi pre svojich blízkych? Nie ste vo všetkom tom zhone schopní vymyslieť zmysluplný darček, ktorý by neskončil na zaprášenej polici v komore, alebo už nestíhate nakupovať vôbec? Tento rok sa nemusíte báť. Aj pre tých najväčších oneskorencov je tu totiž VIANUTRA, ktorá Vám tento problém pomôže vyriešiť. Nemusíte tak pre svojich blízkych kupovať darčeky na poslednej otvorenej benzínovej pumpe, ale radšej im venovať niečo užitočné pre ich zdravie. A pokiaľ neviete, ktoré produkty vybrať, nechajte sa inšpirovať našimi vianočnými balíčkami.


Darujte IMUNITU s produktmi IMMUNE CARE, PROBIOTICS PREBIOTICS ENZYMES a LIVER CARE

„Všetky choroby začínajú v čreve”, povedal Hippokrates. A musíme mu dať za pravdu, pretože črevo svojou plochou predstavuje najväčší imunitný orgán v tele. Všetka potrava, ktorú prijmeme, je spracovávaná v črevách a vstrebávaná ďalej do tela. S potravou však do tela môžeme dostať aj nebezpečné patogény, s ktorými si oslabený organizmus nemusí vedieť poradiť a dôjde tak k rozvoju ochorenia. Črevo je jedinečné zastúpením svojej mikroflóry, teda zdravými baktériami, ktoré jednak napomáhajú tráveniu, čiastočne tvorbe niektorých vitamínov, ale hlavne pomáhajú bojovať so škodlivými mikroorganizmami. Pokiaľ totiž máme dostatok tých prospešných baktérií, pre tie škodlivé už nie je miesto. Dnešná doba plná toxínov (strava, lieky, alkohol, stres a mnohé ďalšie) ale tento prospešný mikróbiom ničí a je na nás, aby sme si ho doplnili. To dokáže zaistiť produkt PROBIOTICS PREBIOTICS ENZYMES, ktorý obsahuje 50 miliárd CFU (kolónií tvoriacich jednotiek) prospešných baktérií v jednej kapsule, je navyše obohatený vlákninou inulínom, ktorá baktériám pomôže dostať sa do čreva, vyživí ich a navyše pôsobí blahodárne na naše sliznice. Poslednou zložkou tohto prípravku je zmes enzýmov, ktoré telu pomôžu lepšie spracovať potravu a využiť tak všetky živiny.

Akonáhle črevo živiny spracuje, vstrebávajú sa do krvi. Konkrétne do jednej veľkej žily, zvanej vrátnicová. Jej jediná cesta vedie do pečene, ktorá je tak po čreve druhým najdôležitejším miestom spracovania potravy. Pečeň je veľmi citlivá na akékoľvek toxíny, ktoré navyše dokáže uskladňovať. To ju potom môže až nenávratne poškodiť. A vzhľadom na to, že sa jedná o orgán, ktorý má snáď najviac funkcií v celom tele, je toto poškodenie fatálne. Okrem metabolizmu živín, tvorby energie či uskladňovania vitamínov dokáže tvoriť dôležité proteíny imunitného systému. Je teda viac ako na mieste sa o svoju pečeň starať a podporiť jej regeneráciu, čo dokáže známa kombinácia pestreca mariánskeho a púpavy lekárskej. Tieto dve liečivky, doplnené o antioxidant astaxantín z riasy Haematococcus pluvialis obsahuje produkt LIVER CARE.

Tento balíček ďalej obsahuje poslednú produktovú novinku, a to inovovaný IMMUNE CARE. Jeho zloženie založené na synergii vitamínov C, D a E s minerálmi selénom a zinkom nakopne imunitu a pomôže sa organizmu ubrániť pred (nielen) zimnými chorobami. Jeho jedinečnou zložkou je okrem iného extrakt z huby reishi, ktorý je bohatý na betaglukány – polysacharidy zastávajúce jednu z najdôležitejších úloh v podpore imunity. Ďalej je tu výťažok zo zázvoru a rakytníka, ktoré podporia trávenie a dodajú potrebné zvyšné vitamíny.


Darujte VITALITU s produktmi FOR MAN, FOR WOMAN a HAPPY KIDS

Pokiaľ chcete potešiť celú rodinu, môžete využiť balíček na podporu vitality. Ten obsahuje produkt FOR MEN pre mužov, FOR WOMAN pre ženy a HAPPY KIDS pre deti. V produktoch je zastúpené celé spektrum vitamínov a minerálov, vďaka ktorým je nielen posilnená imunita, ale fungujú v tele aj všetky chemické reakcie. Okrem toho sú produkty FOR MEN a FOR WOMAN doplnené o posilňujúcu zmes aminokyselín, všetky tri produkty potom obsahujú kolagén pre správnu funkciu pohybového aparátu (kosti, svaly, kĺby), kože a zubov. V neposlednom rade sú to výťažky z rôznej zeleniny, ovocia a ďalších rastlín s biologicky účinnými látkami, vďaka ktorým je pôsobenie zamerané na všetky funkcie organizmu a zaručí tak celkovú vitalitu jedinca.


Darujte ENERGIU s produktmi ENERGY BOOST, FLEX CARE  a MORINGA RHODIOLA ASHWAGANDHA

Posledným balíčkom vianočnej ponuky doprajete jedinečnú kombináciu nakopnutia energie so súčasnou redukciou stresu a zrelaxovania organizmu. ENERGY BOOST vďaka extraktu zelených čajových lístkov a zelených kávových zŕn zníži pocit únavy, vitamínový a minerálový mix potom zaistí tvorbu energie pre bunky. MORINGA RHODIOLA ASHWAGANDHA svojimi antioxidantmi pomôže redukovať škodlivé následky stresu, chráni naše bunkové membrány a dokonca pôsobí proti rakovine. Špeciálne Ashwaghanda potom podporí správny spánok a celkové zrelaxovanie organizmu. A preto, aby energia vytvorená Energy Boostom neprišla navnivoč, pomôže vám FLEX CARE s ochranou vášho pohybového systému. Dávka vitamínu C zaistí tvorbu kolagénu, ktorý je v produkte navyše tiež obsiahnutý. Ten je dôležitý pre kĺbové chrupavky. Protizápalovo na kĺby potom pôsobia MSM, glukosamín a chondroitín, ktoré navyše dokážu pôsobiť preventívne proti poškodeniu kĺbovej chrupavky. A zabudnúť nemôžeme ani na vitamín D, ktorý je nevyhnutný na vstrebávanie vápnika a správnu stavbu našich kostí.


Veríme, že po prečítaní tohto prehľadu o jednotlivých výrobkoch teraz budete vedieť, komu aký balíček venovať a dopriať tak svojej blízkej osobe o štipku viac zdravia. Pokiaľ ale stále váhate, prelistujte si náš blog a zistite si o jednotlivých produktoch viac. V každom prípade zistíte, že produkty sú úplne prírodné a zdravé. Pretože VIANUTRA, teda cesta výživy, sa riadi heslom „Žiť zdravo znamená žiť lepšie“.